mandag 24. januar 2011

Nyfødtfotografering, sikkerhet og photoshop

Nyfødtfotografering er utrolig morsomt og spesielt. Vanligvis gjør jeg det meste alene, men forrige uke hadde jeg med meg et ekstra sett med hender i forbindelse med fotograferingen. Det var utrolig deilig å ha en assistent med i studio som kunne dra ut smokken, og bidra til god sikkerhet underveis. Det blir nok ingen vanesak å ha en assistent tilstede, men da kan jo heller foreldrene steppe inn slik de pleier å gjøre.

Det er viktig med sikkerhet i forbindelse med nyfødtfotografering, spesielt hvis det er snakk om å henge opp barnet, eller plassere dem på/i props. Dette er derfor ikke noe en nybakt mamma bør forsøke hjemme på egenhånd uten å ha en ekstra person i rommet som sitter ved siden av barnet. Husk at på bildene mine, så kan det være at jeg har redigert/klippet vekk en hånd, eller hele/deler av mammaen som sitter rett ved siden av. Det er nemlig ikke alltid slik at et bilde forteller hele sannheten i disse photoshop-tider:-)

mandag 17. januar 2011

Lille smulemann

Adrian er en herlig liten kar. Gi han en tørr kjeks, og dagen er reddet. Og selv om det drysser smuler overalt hvor han går, så er det bare koselig å se min lille smulemann bli såå glad for noe så lite. Det enkle er ofte det beste.

fredag 14. januar 2011

Drømmelys fra vinduene

Noen dager fylles studio med kjempefint lys, og det var tilfellet akkurat den dagen jeg tok bilder av denne lille jenta på 6 måneder. Når lyset strømmer inn igjennom vinduene på denne måten, ville det ha vært så utrolig bortkastet å ikke utnytte det. Naturlig lys aj låvv juuu!

Ellers så har jeg forandret designen på bloggen, og trives mye bedre med et litt enklere og ryddigere design. Jeg lurte på om jeg skulle kvitte meg med de tre kolonnene og bare ha to, men jeg liker best tre fant jeg ut. Jeg er en symmetri- og likevektsfrik... Nå har jeg også gjort bloggen mobilvennlig slik at det skal bli lettere å lese den via iphone og android-telefoner:-)

I skrivende stund venter jeg på budmannen som kommer med en fantastisk leveranse til meg nå før helgen. I`m in heaven!:-)

Ha en riktig god helg!

søndag 9. januar 2011

Ch-ch-changes

Nå har jeg endelig fått ut finger´n og har startet opp med firmaprofilering! Jeg skrev i forrige innlegg at tiden var moden for ny logo. Jeg er i utgangspunktet ikke noe glad i å lage logoer, men jeg fikk faktisk endelig laget en logo jeg er fornøyd med! Neste punkt på listen er å få bestilt folie til vinduene og skilt på fasaden. Det går med andre ord sakte men sikkert i riktig retning:-) Det kan jo være en fordel for kundene mine å vite hvor de skal gå...?

Det vil gjøres ganske store forandringer på bloggen og på websiden etterhvert også. Jeg jobber med designen i skrivende stund, og det er ikke så lett! Jeg tror jeg kommer til å forenkle designet endel slik at fokuset faller mer på bildene og ikke på alt annet...Me får sjå.

Det blir forandringer på privaten også faktisk...fra nå av er det jeg og Grete som gjelder. Jeg skal på kurs imorgen...så nå skal jeg omfavne grønnsakene og børste støv av løpeskoene! Jepp, 2011 starter med forandringer til det bedre!
Jeg ønsker dere alle en riktig god søndag!

tirsdag 4. januar 2011

Extreme makeover- Studio edition

Det nye året mitt startet som vanlig med en haug prosjekter, og akkurat nå er det studio som får gjennomgå. Jeg har til enhver tid ca. hundreogørtentusen idéer som venter på å bli satt til livs. Jeg lider av at jeg blir ekstremt fort lei og trenger fritt spillerom til å fornye meg. Jeg syns det er kjedelig å måtte redigere bilder som ser helt like ut så derfor er jeg alltid på jakt etter inspirasjon i form av nye props eller andre ting som kan se bra ut på bilder.

Gårdagen brukte jeg til å eksperimentere i studio med maling. Det var befriende å bare rocke rundt med malekosten til øredøvende musikk! Nå gjenstår det bare å se om prosjektene mine resulterer i noen fine bilder:-)

Jenta på disse bildene er selve grunnen til hvorfor jeg elsker å ta bilder av babyer som er 8-9 måneder. Så utrolig fulle av uttrykk, glede og nysgjerrighet. Denne jenta hadde forresten de lengste øyevippene EVER!
Andre ting som står på tapeten i år er fornyelse av logo til en enklere og mer leselig versjon. Jeg skal snart henge opp skilt på fasaden og da funker ikke nåværende logo i det hele tatt. Jeg virkelig hater å lage logoer, så jeg vurderer faktisk å hyre noen til den jobben.

Nytt år, nye bilder, ny logo, nye muligheter...love it! Ha en fin dag!
Blog Widget by LinkWithin