søndag 9. oktober 2011

Jeg får grå hår...

Jeg ble gjort oppmerksom på at Facebook har endret sine konkurranseregler i år, og det er derfor ikke tillatt å ha konkurranser som oppfordrer folk til å like, eller dele sider på facebook. Selv ikke dersom konkurransen blir avholdt i tredjepartsapplikasjoner som blogger. Dermed må jeg dessverre kansellere hele greia. Jeg har jo ikke lyst til å gjøre meg selv til banditt over en liten fillekonkurranse.

Jeg fikk også et tips i kommetarfeltet i forrige innlegg om hvordan jeg kunne redde min gamle facebook-gruppe. Så nå kommer den heldigvis til å leve videre. Men for de som er interessert i siste nytt, er den nye facebooksiden stedet å være. Denne siden kommer garantert til å holdes mye mer oppdatert enn både bloggen og facebookgruppen, med bl.a. bilder, behind the scenes og casting calls.

Ellers er jeg travelt opptatt i studio for tiden. Julen i fjor var busy, men i år blir det enda mer å gjøre. Hovedtyngden av fotograferingene mine er nyfødte, akkurat slik jeg har drømt om hele tiden. Men det er også koselig med eldre bebiser. Spesielt alderen 6-9 måneder.

Beklager virkelig at jeg uvitende adviserte en konkurranse, som dessverre ikke lar seg gjennomføre:-(
Fin søndag:-)

19 kommentarer:

 1. He he, ikke lett å få med seg alle lover, regler og endringer...
  Flotte bilder, som vanlig!

  SvarSlett
 2. Så utrolig nydelige nyfødtbilder igjen fra deg!!
  Du er bare best.
  Kos deg så masse med alle bebisene fremover. Kjenner jeg blir litt misunnelig ;P
  Goklem Marie

  SvarSlett
 3. Du tar bare helt nydelige bilder! Dødsimponert! :-)

  Når det gjelder Facebook-konkurranser vil jeg bare tipse om at du fint kan annonsere konkurranser på Facebook, så lenge det ikke kreves bruk av Facebook-funksjonalitet for å delta (klikke liker, dele, kommentere, tagge og lignende). Årsaken er at Facebook ønsker å unngå spam, altså at folk ukritisk deler innhold som kan oppfattes som irrelevant for andre for å delta i en konkurranse. Du kan med andre ord ha en konkurranse her på bloggen (med et enkelt spørsmål for å delta for eksempel), og så fortelle om konkurransen på Facebook-siden din. Venner og kjente kan fint dele informasjon om konkurransen på sine Facebook-profiler, men dette kan altså ikke være del av konkurransen. Det betyr at konkurransen mer indirekte kan bidra til vekst av tilhengerantall på siden din. Du kan jo også gjøre det mange bloggere gjør, nemlig dele ut lodd på bakgrunn av aktivitet. En aktivitet kan da være å dele informasjon om konkurransen på egen blogg (ikke på Facebook). Gjennom at bloggere deler på egen blogg skapes det oppmerksomhet rundt konkurransen og bloggen din. Mange av dem som kommer innom vil sikkert velge å legge seg til som likere på Facebook-siden også.

  Ha ei fin uke! :-)

  SvarSlett
 4. Hei Silje- takk for sist! Utrolig trivelig å hilse på- du inspirerer stort:)
  Ps: Jeg har visst gjort et lite lovbrudd på Facebook selv idag, på min private FB side...

  SvarSlett
 5. For noen flotte bilder. Jeg blir sååå glad hver gang jeg ser dine bilder. Lurte på om du kunne vært en engel og fortalt meg hvor du har fått den runde kurven fra. Det er sååå fin :)

  SvarSlett
 6. Kjedelige facebook som stikker kjepper i hjulene.
  Nydelige bilder, nok en gang! Jeg var hos ei venninne for et par dager siden for å ta bilder av hennes nyfødte gutt. Da hentet jeg masse inspirasjon her inne hos deg! Jeg har bl.a. canon 35mm f2,0 utenom standardobjektivet men lurer litt på å utvide fotoparken litt til. Har du noe tips til objektiv som fungerer godt innendørs til portrett og gruppefoto?
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 7. For et nydelig lite under ! <3 Utrolig vakre bilder !

  SvarSlett
 8. Ikke helt lett å holde seg oppdatert når det gjelder FB sine regler...

  Nyyyydelige bilder - du er så utrolig flink!

  Ha en riktig god helg! :))

  SvarSlett
 9. Hei, min venn! Nå tror jeg du kommer til å bli glad! Du har nemlig den heldige vinneren av den flotte puffen i min giveaway!!! Gratulerer, Silje!

  Sender du meg en mail med adressen din og hvilken farve du ønsker deg, så skal jeg få Skeidar til å sende den til deg. :)

  Håper du har fine høstdager!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 10. Herre min hatt for noen bilder du tar.. Det er rett før jeg får melkespreng utav de nydelige babybildene dine altså...( jeg er 50 år, hihi ;)
  Helt fantastiske!

  Så at du var den heldige vinner inne hos Anette Wilhelmine, så jeg må ta en titt på bloggen din.

  Takk for det du deler.

  Klem fra Anne på landet.

  SvarSlett
 11. Hei! Du tar noen fantastisk fine barnebilder! Imponert over manipulasjons-bildene dine? Har prøvd meg på noe lignende, men Er en stund før jeg kan matche dine bilder:)

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder.
  Ønsker deg en fredfull og fin jul

  SvarSlett
 13. Du er bare heeeeeeeelt RÅÅÅ fotograf!!!! Elsker bildene dine, props og oppsett! Fantastisk!

  SvarSlett
 14. Ohhhh sååå fina och jätte underbara bilder!!!! Älskar dem!!!

  Anna

  SvarSlett
 15. Sukk, du tar så vakre bilder! Kan du kanskje av og til skrive hvilken kamerasetting du bruker, så kan man prøve seg selv? :)

  SvarSlett
 16. Hei! Jeg har fått prøve meg på nyfødtfoto for første gang, av ei lita jente som var under 2 uker gammel. Kikket mye på bloggen din før fotograferingen for å finne inspirasjon, og leste også gjennom mange fototips. Hadde satt veldig stor pris på om du ville se og kanskje gi en tilbakemelding på bildene på bloggen min :)

  SvarSlett
 17. Det er sa smukke bilder og meget fint blog.
  Knus og lem fra söstrene mAs

  SvarSlett
 18. Hi theгe! Do you usee Twitter? I'd like to follow you
  if that would be okay. I'm defіnitely enjoying your boog and look forward to new posts.


  Feel free to surf to myy web page; minecraft premium gratuit

  SvarSlett
 19. Green Mountain Coffee Roasters' (GMCR) founder and former Chairman, Bob Stiller, is arguing "don't let him go replica handbags" after his dismissal for having a margin call on GMCR shares that prompted the sale of another $125,000,000 on May 6, 2011 replica wathces. The fact that Stiller needed to borrow against his remaining shares is an interesting story gucci replica in itself when you realize how much cash he had raised in "insider sales" in the last 12 months.

  SvarSlett

Hei!

♥ ♥ ♥ Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen til meg. Det setter jeg utrolig stor pris på ♥ ♥ ♥

Blog Widget by LinkWithin