mandag 25. april 2011

Påskeferie (...med livet som innsats:-)

Denne påsken har vært "litt" spesiell værmessig...på en GOD måte! Vi byttet gladelig ut kvikklunsjen og tursekken mot badestranden som ligger på familiestedet til mannen min. Ingen klager vel over en forsmak på sol og sommer?

Det ble også, som vanlig,  en actionfylt tur. Årets første bad ble tatt av nevøen vår Ludvig, som vi i noen sekunder var redd for at skulle synke rett til bunns på grunn av kuldesjokk. Vegard tok en salto mortale igjennom sikkerhetsnettet på trampolina, og landet UNDER den med et brak (...)  Hermann skulle ikke være noe dårligere, så han tok seg likegodt en flyvetur til skogs da tauet på slenghuska røk i fart(...) Nevnte jeg at Hermann og Vegard er godt over 30 år??

Ellers har jeg kost meg max uten internettforbindelse og datajobbing i noen dager. Isteden har jeg finpusset mine MAD hekleskills...Jeg har lest ut "3096 dager" av Natascha Kampusch. Denne boken kan gjøre enhver mørkredd, og anbefales på det sterkeste!

Men selv om det er ny-hydelig med ferie, gleder jeg meg til å komme skikkelig igang igjen i morgen med ukas første nyfødtling og epost-bonanza:-)
Ha en fin dag!

19 kommentarer:

 1. Oioioi... høyres ut som en actionfyllt påskeferie!! :) Reknar med at det har gått bra med alle superheltane! :)

  Herlige stemningsfyllte bilder, gjett om vi gledar oss til å vere ilag med dokke i sommar, på denne herlige staden! Oh JOY!!! :)

  puss og kram

  SvarSlett
 2. Å kjære vene da,var da voldsomt til ekstremsport på de mannfolka :p
  Nyyydelige bilder,fikk nesten litt sydenfølelse av dem :)
  Nyt den aller siste påskedagen.

  SvarSlett
 3. ....Alder ingen hindring -gutter er gutter uansett ;)
  Ble liksom mere pinse-stemmning her hos oss også enn påskefølelse, med et slikt godvær, men det gjør iiiingenting :) Virkelig en flott sommervarmestemmning i bildene dine her, med en utrolig nydelig fargetone!

  Ha en fin ukestart :)

  SvarSlett
 4. Det høyrest ut som om du og dine har hatt ein herleg ferie! Vi var også glade for å kunne springe rundt i shorts og T-skjorte! Nydelege bileter du viser, forresten - som vanleg....♥

  Har tenkt på å kjøpe "3096 dager" og med di anbefaling trur eg jammen eg må det!

  Nyt siste påskedagen og lukke til med ei ny og kreativ arbeidsveke!

  SvarSlett
 5. Hva kan man si... Boys will be boys :) flotte bilder og god stemning, mangler det ikke på i hvert fall. trekk pusten dypt i dag og nyt de siste timene med fri. her begynner også kjøret i morgen med redigeringer i fleng og en ettåring utpå dagen :)

  SvarSlett
 6. Herlig;)
  Hihi, litt av noen gutter (menn, hihi)
  Syns jeg ser de der de tar salto og flyr igjennom luften! Boys will be boys;))

  Fantastiske bilder ♥
  Herlig med ferie, men alltid godt med hverdager igjen og;)

  Klem Line

  SvarSlett
 7. Oi, for et herlig vær dere har hatt! skulle tro dere hadde vært på sommerferie :)

  SvarSlett
 8. For noen nydelige bilder!!
  Høres ut som en fin-fin påske!!:)
  Og så gøy at du har lært deg å hekle!!:)

  Fin ny uke til deg!
  Klem!

  SvarSlett
 9. Fantastisk flotte bilder!
  Helt utrolig at dette er påskebilder...
  Hilsen Anna

  SvarSlett
 10. Deilige flotte bilder! Får skikkelig sommerfølelse av de.. Flere som har hatt en digg påske leser jeg, fy søren så herlig vær det har vært:)

  Kos deg med hverdagen igjen i morgen, puh, jeg må ta et skippertak å skrive fordypningsoppgave.. Vræææl, skal leveres 29!! Har man ferie å fint vær, så velger jeg late herlige dager framfor oppgaveskrivin*hihi*

  Klem:)

  SvarSlett
 11. Utrolige herlige bilder, man kan neste føle varmen i bildene.

  Bra dere hatt varme og sol i påsken :)

  klem

  SvarSlett
 12. Hehe...ja de gutta blir aldri voksne og de skal alltid utfordre skjebnen. Godt det gikk bra da :)

  Nydelige bilder iallefall og den sola tror jeg har gjort godt for oss alle. Vi trengte det nå etter den lange vinteren :)

  SvarSlett
 13. Nyyydelige bilder som alltid!!
  Høres ut som påsken din var herlig og ikke minst vel fortjent.
  Jeg holder på å vurdere å ta turen innom Ski på vei til hytta vår på Nøtterøy i sommer. Både for å besøke min bror med familie som bor der, men også for å besøke studioet ditt om du er tilgjengelig når vi skal dra i Juli. Men nå er jo det midt i ferien, så regner med du også har fri da :p Har i allefall veldig lyst til at du skal fotografere guttene mine (1 og 9 år) :)
  Nå må du ha en herlig vårhelg og kos deg så masse!
  Klem Marie

  SvarSlett
 14. Hi, hi, disse gutta... De tåler gjerne mer enn vi mammaer tror. ;)
  De nydelige bildene taler jo for seg seg angående påsken. Vakkert!

  Håper du har det bra og at du husker å puste. Jeg maser på deg med det, vet du. Hi, hi. Sender deg noen gode tanker og en stor solklem på en mandag!

  AW

  SvarSlett
 15. Så utrolig flotte bilder du tar!! Er spesielt fasinert over nyfødt-bildene dine! :)
  Ser at du skriver at du bruker 50mm og 85mm når du fotograferer. Nå vurderer jeg og oppgradere fotoutstyret mitt og valget står mellom 50mm 1.4 eller 85mm 1.8 (1.4 blir litt i dyreste laget;)
  Det jeg lurer på er om 85 mm blir litt for trang til innendørsbruk når man skal ta bilder av barna i "nuet"? Om den kanskje ikke er like anvendelig, om du skjønner?

  Håper du tar deg tid til å svare en forvirret amatørfotograf :)
  -Camilla

  SvarSlett
 16. Hei Camilla! Om 85mm blir for trang kommer litt an på om du har halvformat- eller fullformatskamera. Men ja, det er jo et teleobjektiv så det blir kanskje litt snevert innendørs. Objektivet er imidlertid gull verdt dersom du er ute etter silkemyk bokeh. Dessuten er 85 mm et utrolig godt portrettobjektiv. 50mm funker til absolutt alt, så det er absolutt et godt kjøp! Du kan jo evt vurdere å kjøpe begge objektivene i 1.8 istedenfor 1.4?

  SvarSlett
 17. Fra en som eeelsker silkemyk bokeh lurer jeg på om det er det neste objetivet jeg må ha, vurderer å selge 24-70 mm objetivet men vi får nett sjå.
  Uansett, ville bare si at jeg har lekt med teksturene dine og at instruksjonen var utrolig enkel og god.!

  Håper du har gode dager.

  Klem Tonje

  SvarSlett

Hei!

♥ ♥ ♥ Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen til meg. Det setter jeg utrolig stor pris på ♥ ♥ ♥

Blog Widget by LinkWithin