søndag 29. august 2010

Tester nye ting

I helgen hadde jeg besøk av en nyyydelig liten prinsesse på ett år. Vanligvis bruker jeg studioblitser når jeg fotograferer, men disse bildene ble tatt i studio ved hjelp av naturlig lys fra vinduene. En forfriskende forandring! Dette skal jeg gjøre mer! Nå er det film og godteri next! God søndag:-)

onsdag 18. august 2010

Websiden min er endelig (halv)FERDIG!

www.drommefabrikken.no
Jeg har jobbet med websiden min helt siden mars...ja mars! Det har vært en travel tid, og stadig har noe annet måtte prioriteres foran hjemmesiden. Men nå er den altså oppe og står i all sin prakt:-) Jeg hadde forresten mailhavari her om dagen så hvis du har prøvd å sende meg en epost og ikke har fått svar, er det fordi jeg ikke har mottatt den. Send gjerne mailen på nytt hvis du ikke har hørt noe fra meg:-) Stor takk til Thomas som fikset den for meg! Flaks at han tilfeldigvis var her og så fotballkamp egentlig, for det var like før jeg la meg ned i fosterstilling og gråt da jeg innså at mailen var nede for telling:-S Oh, the drama!:-)

fredag 13. august 2010

Long time no see:-)


Så var vi kommet til august allerede...Jeg må innrømme at jeg blir litt trist når jeg tenker på den nært forestående mørketiden. Klart det er koselig med stearinlys på bordet og kvelder tilbrakt under pleddet...Men helt ærlig så skulle jeg ønske at jeg bodde et helt annet sted i verden nå når "sommeren" takker for seg og høsten overtar. Jeg tror at jeg kunne ha levd et godt liv i Frankrike, Spania eller på Hawaii kanskje? Ekstra kjedelig er det når sommeren har føltes ut som en eneste lang høst:-S

Jeg kjøpte meg forresten et nytt objektiv denne uken, og er superfornøyd med det så langt: Nikon 35mm f1.8. Jeg har en 50mm også, men jeg får ikke alltid med meg alt jeg ønsker i bildet når jeg bruker den i små rom. 35mm løser dette problemet for meg. Mange av bildene over her er tatt med den nye linsen:-)

I dag er det fræddan og i dag skal vi ha kyllingsalat til middag (...og godteri til kvelds?) I disse dager prøver jeg å pleie mitt tidligere vennskap med Grete (Roede)...Jeg skal ikke skryte på meg at det går så bra, men satser på at jeg kommer meg inn i spisegildet snart igjen. Grete krever at du spiser uanstendige mengder mat hver dag og det faller ikke naturlig for sånne som meg...Jeg går for en quick fix når oksehungeren melder seg på kvelden (gjerne etter en dag uten noe særlig mat). Blodsukkeret stuper og moralen likeså, hva skjer da? Jo! Jeg knekker som er tørr kvist og spiser godteri istedenfor å lage meg en brødskive. Noen som kjenner seg igjen eller??
Blog Widget by LinkWithin