søndag 29. august 2010

Tester nye ting

I helgen hadde jeg besøk av en nyyydelig liten prinsesse på ett år. Vanligvis bruker jeg studioblitser når jeg fotograferer, men disse bildene ble tatt i studio ved hjelp av naturlig lys fra vinduene. En forfriskende forandring! Dette skal jeg gjøre mer! Nå er det film og godteri next! God søndag:-)

torsdag 26. august 2010

Teselskap i ute i det fri!


Her er resten av bildene jeg vil dele fra den fine søndagsturen vi hadde forrige helg! Har en liten følelse av at det var siste mulighet til å få til bilder av kidsa i sommerklær:-( Men men, jeg får bare stålsette meg og innse at høsten er her. Bildene er tatt med Nikon D300. Objektivene som ble brukt er min nye 35mm 1.8 og  85mm 1.8. Jeg skyter bildene med helt åpen blender. Det er bare slik jeg liker det:-)

Denne uken har vært veldig travel og jeg er veldig klar for helg nå, men først må jeg redigere bilder og ha fotograferinger i morgen. Flaks jeg ELSKER jobben min!!

mandag 23. august 2010

Helt på jordet

Jeg kan ikke huske sist jeg tok med meg kameraet ut for å ta bilder av mine egne barn (og reservebarn). Det er blitt sånn at den tunge speilrefleksen er et arbeidsverktøy som jeg lar ligge hjemme når vi skal ut på tur med ungene. Det er litt dumt, for tenk på alle de små og store øyeblikkene jeg går glipp av hver gang jeg tenker sånn. På den lille turen i går ble det så mange herlige bilder at jeg må lage flere blogginnlegg ut av bildene. (Har ikke tid til å lage flere kollasjer akkurat nå)

I kveld skal jeg ha gravidfotografering, og det gleder jeg meg masse til!! Nå er det bare å jobbe videre med redigering av litt viktigere bilder enn familiebilder:-) Kommer tilbake med flere bilder fra turen en annen dag:-)

onsdag 18. august 2010

Websiden min er endelig (halv)FERDIG!

www.drommefabrikken.no
Jeg har jobbet med websiden min helt siden mars...ja mars! Det har vært en travel tid, og stadig har noe annet måtte prioriteres foran hjemmesiden. Men nå er den altså oppe og står i all sin prakt:-) Jeg hadde forresten mailhavari her om dagen så hvis du har prøvd å sende meg en epost og ikke har fått svar, er det fordi jeg ikke har mottatt den. Send gjerne mailen på nytt hvis du ikke har hørt noe fra meg:-) Stor takk til Thomas som fikset den for meg! Flaks at han tilfeldigvis var her og så fotballkamp egentlig, for det var like før jeg la meg ned i fosterstilling og gråt da jeg innså at mailen var nede for telling:-S Oh, the drama!:-)

fredag 13. august 2010

Long time no see:-)


Så var vi kommet til august allerede...Jeg må innrømme at jeg blir litt trist når jeg tenker på den nært forestående mørketiden. Klart det er koselig med stearinlys på bordet og kvelder tilbrakt under pleddet...Men helt ærlig så skulle jeg ønske at jeg bodde et helt annet sted i verden nå når "sommeren" takker for seg og høsten overtar. Jeg tror at jeg kunne ha levd et godt liv i Frankrike, Spania eller på Hawaii kanskje? Ekstra kjedelig er det når sommeren har føltes ut som en eneste lang høst:-S

Jeg kjøpte meg forresten et nytt objektiv denne uken, og er superfornøyd med det så langt: Nikon 35mm f1.8. Jeg har en 50mm også, men jeg får ikke alltid med meg alt jeg ønsker i bildet når jeg bruker den i små rom. 35mm løser dette problemet for meg. Mange av bildene over her er tatt med den nye linsen:-)

I dag er det fræddan og i dag skal vi ha kyllingsalat til middag (...og godteri til kvelds?) I disse dager prøver jeg å pleie mitt tidligere vennskap med Grete (Roede)...Jeg skal ikke skryte på meg at det går så bra, men satser på at jeg kommer meg inn i spisegildet snart igjen. Grete krever at du spiser uanstendige mengder mat hver dag og det faller ikke naturlig for sånne som meg...Jeg går for en quick fix når oksehungeren melder seg på kvelden (gjerne etter en dag uten noe særlig mat). Blodsukkeret stuper og moralen likeså, hva skjer da? Jo! Jeg knekker som er tørr kvist og spiser godteri istedenfor å lage meg en brødskive. Noen som kjenner seg igjen eller??
Blog Widget by LinkWithin