søndag 30. mai 2010

Min kjære og jeg feirer 10 år !

For ti år siden var jeg russ og min kjære Hermann var akkurat ferdig i garden. Jeg var 18 år (nesten 19) og falt for Hermann sine sjekketriks (snarere mangelen på dem). Hvem klarer vel å stå imot en kar som klarer å stoppe et helt utested med sine psykedeliske dancemoves? Folk står i ring og jubler når han inntar dansegulvet! (til og med den dag i dag) Han kjørte rundt i en rød golf som levde sitt eget liv og bodde på promperommet hjemme hos far. Det gikk ikke mange månedene før jeg flyttet inn på rommet til Hermann...og slik begynte vår kjærlighetshistorie. Vi har byttet bosted 6 ganger på disse 10 årene. Vi har eid 2 biler. Vi har vært på maaaaange fine ferier sammen.

Vi har grått sammen, vi har kranglet, vi har ledd så tårene har trillet og vi har vokst. Jeg har tilbrakt over én tredjedel av livet mitt sammen med han. Sammen har vi laget to unike mennesker som vi elsker over alt på denne jord. Jeg er takknemlig og glad for alt jeg har...Gratulerer med 10-årsdagen kjære!♥
*wuuuub*

søndag 23. mai 2010

Endelig klarte vi det! (nyfødtfotografering)

Endelig fikk vi til poseringen som vi har prøvd på så lenge! Nyfødtfotografering er ingen lek, det vet alle som har prøvd, og å henge en nyfødt baby i en slynge er en utfordring for å si det mildt! Godt samarbeid var nøkkelen til å dandere babyen i denne slyngen. Alt handler om balanse..og det er ikke enkelt! Vi har hatt en veldig lærerik uke sammen Cecilie og jeg, og mange flere bilder kommer. Nå skal vi ut og spise middag:-) Hadno!

tirsdag 18. mai 2010

Søte små!

Da var 17. mai over...(er det lov å si heldigvis?) Det er alltid trist når storebror og familien reiser hjem igjen. På lørdag var alle sammen i studio og jeg fikk tatt masse fine bilder av hele gjengen. (bilder kommer snart)  Idag får jeg besøk av Cecilie fra Lykkeliten Studio helt fram til søndag:-) Vi skal kose oss masse samtidig som vi jobber kontinuerlig både i studio med nyfødtfotografering og i Photoshop.

Flere av mine upubliserte arbeider fra den siste tiden:
Ha en super tirsdag!

fredag 14. mai 2010

Lykken er å være to...

Jeg har hatt en superduper dag i studio med nyfødtfotografering! To skjønne tvillinger med utrolig hyggelige og hjelpsomme foreldre. Takket være litt realt teamwork fikk vi tatt en nydelig serie! Her er noen bilder fra dagen vår:
GOD HELG!

onsdag 5. mai 2010

Trenger en gravid til et spesielt prosjekt jeg jobber med!

Hei igjen alle sammen! Det blåser litt rundt ørene her for tiden og det blir dermed ikke så mye tid til å blogge. Jeg kan jo nevne at sønnen min snart er 10 måneder blitt. Og jeg skjønner fremdeles ikke hvor tiden blir av. Her er et bilde av han som er tatt for ikke så lenge siden.
Jeg lå i natt og tenkte ut noen ideér som hadde vært utrolig morsomt å få til. Jeg søker derfor en søt gravid jente i alderen 20-30 år som ikke tar seg selv så selvhøytidelig og ikke har kameraskrekk. Du må være mellom 30-36 uker på vei. Ta kontakt på epost silje.drommefabrikken@gmail.com dersom du vil være modell for en dag. (Legg ved bilde i eposten)
Har laget meg en nyfødtvideo med et utvalg av bildene fra de siste sessionene mine, sjekk den ut:


Og en video med en samling av manipulasjoner:

Filmene er lavoppløste og dermed ikke i toppkvalitet, men dere skjønner tegningen:-)
Da gjenstår det å ønske alle sammen en riktig god uke!
Blog Widget by LinkWithin