onsdag 27. januar 2010

Ååååå Silje, han er PRIKK lik deg!

Vel, her er jo et bevis på at lille Adrian er sønnen til sin far (midten nederst) og har smilet til sin mor (nederst til høyre) Han er med andre ord en fin mix av oss begge. Adrian er mye roligere nå og sover endelig på dagtid...Selvfølgelig akkurat nå som papsen begynte sin pappapermisjon:-) Han har fått sine to første tenner og har hatt vannkopper...Det må forresten være fælt for en liten tass å få vannkopper på hele kroppen uten å kunne klø. Men nå er han heldigvis ferdig med det! Han er en trooper:-)

Vårt kjære fadderbarn Emma begynner å bli stooor jente og fyller snart ett år! Yikes! Hvor blir tiden av lurer nå jeg på...
Jeg var hos en venninne på mandag og tok masse bilder av hennes helt nyfødte sønn Aron. Han var så trøtt så trøtt og var en drøm å ta bilder av. Knusedeilig!Så er det jo tid for ukens JUBELBRØØØØL!!! Vi fikk ENDELIG solgt vårt gamle hus på sunnmøre. Så nå kan vi legge alt bak oss og begynne å leve normalt her nede på østlandet uten å være tynget av å eie hus to steder. Det skal bli utrolig godt altså!!! Her er noen bilder av huset:

 
 
Farvel gamle ørn! Håper de nye eierne behandler deg godt;-)
Ha en fin uke da dere!
KLEM fra en OVERLYKKELIG Silje

mandag 18. januar 2010

Jeg lever...og har spennende saker på gang!

 Det begynner å bli latterlig lenge siden jeg har blogget nå. Beklager det, men jeg er veldig opptatt for tiden. Jeg er midt i en oppstartsfase av firma som skal ta for seg fotografering og manipulering. Jeg lager websiden nå og skal selvfølgelig legge ut link når den er oppe og står. Det å starte firma er ikke bare bare. Jeg har vært i kontakt med utrolig mange instanser og mennesker de siste ukene. Nå gjenstår det å produsere noen prøvetrykk og ta siste finpussen på websiden. Så er det jo alle papirformaliteter også da. Jeg regner med at jeg helt sikkert kommer til å bruke noen uker til før jeg kan ønske min første formelle kunde velkommen.
Det er bare å følge med:-)

I går fikk jeg en utrolig hyggelig melding fra foreldremanualen. Jeg er blitt nominert til årets mest kreative mammablogg 2009. Det varmer VELDIG! Og jeg er kjempeglad for at noen har både nominert og stemt meg fram. Hvis du er enig i at jeg fortjener denne koselige utmerkelsen så kan du stemme på meg HER

Jeg lover å komme sterkere tilbake!

Klem fra Silje
Blog Widget by LinkWithin