onsdag 8. september 2010

Privat vs. profesjonell

For en tid tilbake tok jeg bilder av denne nydelige nyfødte gutten i studioet mitt i Ski. Foreldrene hadde egentlig håpet at de skulle rekke å føde før jeg flyttet studioet mitt vekk fra Oslo...men lille E hadde ingen planer om å komme ut til termin, så da ble det kjøretur til Ski gitt:-)

Jeg henger ganske langt etter når det gjelder blogging i jobbsammenheng, men det er helt ok har jeg funnet ut. Jeg har tenkt lenge på hvor jeg vil med denne bloggen. Skal jeg kun være profesjonell og legge ut bilder av det jeg driver med i studio til enhver tid? Skal jeg slette alle de gamle innleggene og starte på nytt? Skal jeg slette hele bloggen? Svaret er nei. Jeg vil fortsette å dele min hverdag slik jeg alltid har gjort, det er morsomt for meg å se tilbake i denne bloggen. Hadde noen sagt til meg, da jeg startet denne bloggen i 2008, at jeg om 2 år skulle ha eget firma og drive som fotograf hadde jeg nok fått meg en god latter der jeg satt og leste på medikamentregning og skrev om altzheimer. Men slik ble livet mitt til slutt. En rekke tilfeldigheter og avgjørelser førte til denne nye veien i livet, og jeg har aldri angret. Så ja, bloggen min er en heftig miks av alt, men viktigst av alt: den er en del av MEG både både privat og profesjonelt.

14 kommentarer:

 1. Heldigvis!!! Det er akkurat derfor eg likar bloggen din så godt! :)

  Lykke til vidare!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. syns du gjor ett smart valg :D
  Førr du lage jo de herligste bildan!
  *Sukk*

  Lykke til videre!

  Klæm Trine

  SvarSlett
 3. Det er jeg glad for, jeg elsker miksen og historien din. Jeg blir glad hver gang jeg er her, enten du viser studiobilder eller andre bilder.!:) Klem H

  SvarSlett
 4. ... og jeg syns bloggen din er helt perfekt:)
  Syns du skal fortsette akkurat slik den er nå... med herlige bilder ♥ Jeg elsker bildene du tar, har aldri sett maken, og jeg blir aldri lei av de:)

  Keep up the good work, og for all del, IKKE finn på og slette den!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Du MÅ og du SKAL fortsette akkurat slik du gjer, den er ein heilt perfekt blogg i mine auge!!
  Det er rart kor lite vi veit om vår egen framtid... og det er jo litt av det som gjer det så spennende å leve, eller hur?

  Du har i alle fall funnet ditt rette element Silje, bilda du poster på bloggen din er tydelig bevis på det! Fotografen Silje... er kommet for å bli, håper eg!!

  Love u long time ♥ ♥

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. elsker bloggen din å den inspirerer veldig.. jeg skal å bli fotograf når jeg bli "stor". har heldigvis plass i kjelleren og har allerede startet så smått på hobbybasis å har en del oppdrag. Elsker det <3 og vil følge bloggen din videre

  SvarSlett
 8. Ja, hvorfor jeg ikke har oppdaget bloggen din før er et mysterium! Men jeg er utrolig glad for at jeg fant den nå! Herlighet, så nyyyyydelige bilder du tar! Helt fantastisk å se på!

  Vis gjerne bilder fra studio og fra privatlivet. Da blir bloggen mer levende, syns jeg! Gleder meg til å følge deg videre!

  camilla jin

  SvarSlett
 9. Helt enig i at du skal fortsette å ha bloggen som før :)
  Utrolig herlige bilder av den nydelige lille gutten!

  SvarSlett
 10. Veldig glad for at du fortsetter med bloggingen din:-)

  SvarSlett
 11. Synes bloggen din er super, og flott at du blander begge deler, som du sier det er jo DEG.

  Ha en flott helg.

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder som vanlig :)))

  Du må ikke finne på å slette bloggen, eller innlegg nei!! Er alltid kjempe moro å komme innom bloggen din og se, og det er også ikke bare fordi den er profesjonell, men også at man føler man blir bedre kjent med personen bak alle de vakre kreative bildene du legger ut. Det blir mer personlighet over bloggen din :)

  Fortsett, du er superflink.

  klem

  SvarSlett
 13. Flott med en variert blogg! Nydelige bilder!

  SvarSlett
 14. Blandingen din av personlig og proff er perfekt synes jeg! Flott måte å vise frem dyktigheten din på!

  SvarSlett

Hei!

♥ ♥ ♥ Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen til meg. Det setter jeg utrolig stor pris på ♥ ♥ ♥

Blog Widget by LinkWithin