torsdag 2. september 2010

Drømmefabrikken ringer julen inn!

Ok, litt i overkant dramatisk! Men bildene under antyder at høsten er her og at vi går mot jul. (uansett om vi vil eller ikke) Her i huset har alt raknet med tanke på min gode venn Grete (roede), jeg har slått opp med henne...Vi vil forskjellige ting, Grete og jeg:-S Denne dagen skal jeg tilbringe i sengen, jeg er ikke helt i form. Håper at din dag blir fin!

8 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder - nydelig unge og så fin lue :)

  SvarSlett
 2. SÅ FINE BILDER! Eg er har ein tyll fetisj på gang... Eit slikt skjørt skulle eg absolutt hatt!!! ;) Takk for eit friskt pust i kvardagen! Eg er heller ikkje i form, måtte avlyse Køben-tur i dag... Men du fekk meg til å smile!!! Takk!:)

  God bedrings klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Skjønne bilder - igjen:)) Du har så mange herlige ideèr... ♥ Er nok ikke bare, bare og være med Grete Roede nei, jeg har ikke turt og satse på henne, redd jeg blir skuffet:)

  God bedring!

  Klem line

  SvarSlett
 4. Så skjønne bilder, oj for en herlig spark:)

  SvarSlett
 5. Herlige bilder!! :) Nydelig slede, flotte "vinter"bilder!
  God bedring, forresten!

  SvarSlett
 6. ahhh så vakre herlige bilder!!!! :))

  SvarSlett
 7. Jeg digger fotografiene! Får bare lyst å gråte med tanken på at jeg egentlig kunne tenkt meg mest av alt å fotografere småbarn, men at jeg har gått feil vei når det gjelder utdanning!

  Men jeg knipser bilder overalt uansett!

  Ha en fin dag! :))

  SvarSlett
 8. For noen herlige bilder, dette ble enm super start på dagen før all dritten jeg må ta tak i i dag. Har mye mere lyst til å blogge enn å rydde garasje...
  God bedring og ha en flott søndag ;)

  SvarSlett

Hei!

♥ ♥ ♥ Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen til meg. Det setter jeg utrolig stor pris på ♥ ♥ ♥

Blog Widget by LinkWithin