søndag 24. mai 2009

NYGIFT!!!

klokken 06:30 på fredag morgen ringte alarmen min, jeg var ute av sengen med et byks ( og det er ikke bare bare med denne magen for å si det sånn). Jeg var lys våken og klar for bryllupsdagen. Jeg gikk ned til Hermann som for anledningen sov på sofaen slik at vi ikke skulle dele seng den siste natten (...) De neste timene gikk med til å ordne hår og sminke. Klokken 10 var vi på Ski Storsenter for å få laget en brudebukett i full fart før vi tok turen ned til Kjærnes for å hente forloverne våre.

Dagen gikk virkelig på skinner! Vel fremme i byen sjekket vi inn på Grand Hotell der vi hadde booket bryllupssuite for dagen/natten. For en velkomst vi fikk da vi kom inn på rommet. Gammelt og ærverdig og himmelhøyt under taket. Etter noen minutter ringte det på døren (!) Inn kom det champagne og deilige jordbær dyppet i sjokolade. De skulle visstnok være veldig gode...Jeg vet jo ikke i og med at jeg er veldig allergisk mot jordbær..champisen kan jeg jo heller ikke røre i min gravide tilstand:-) Etter ytterligere noen minutter ringer det nok en gang på døren. Denne gangen fikk vi levert tre langstilkede røde roser som virkelig så ut som fløyel fra Finn Schjøll. Fantastisk!!

Alle var avslappet og vi hadde det riktisg så hyggelig mens vi skiftet over til finstasen for å å sette turen bort til tinghuset. Selve vielsen var faktisk overraskende høytidelig og hele gjengen var preget av alvoret og de kloke ordene som ble formidlet av dommeren. Da vi forlot lokalet var jeg fylt av verdens beste følelse: LYKKE!

Resten av dagen gikk med til fantastisk god mat, shopping og kjempekoselig selskap. Jeg har absolutt ingenting å utsette på dagen, alt var perfekt fra a til å. Vi kunne ikke ha fått en bedre start på ekteskapet.
Dagen derpå våknet jeg lenge før vekkeklokken og tok på meg morgenkåpen og slippersene som lå fremme og tuslet ut på verandaen og ble møtt av skyfri himmel og et Oslo som enda ikke hadde våknet skikkelig. Idet jeg snur meg og titter inn til MANNEN min blir jeg møtt med et stort trøtt smil fra sengen. O`lykke... Endelig er vi mann og kone!

Etter en drøy time ringer det på døren...tid for frokost. Og FOR en frokost...inn kommer en kjempetralle og det blir dekt på til oss med hvit duk, sølvtøy og levende lys. Det deiligste bakverk med masse pålegg..og selvfølgelig to nye flasker med champagne på is...
Jeg slenger med noen bilder fra vår fantastiske opplevelse her:

fredag 15. mai 2009

29 uker...tid for nytt magebilde?!

Ja, da var jeg i min syvende måned og jeg skulle ønske at jeg kunne si at jeg blomstrer slik alle andre forventningsfulle gravide gjør rundt meg. Sannheten er vel at jeg ser alt annet enn fresh og sprudlende ut for tiden, og verre skal det bli med 11 uker igjen til termin. Men det er jo lyspunkt også da, for selv om jeg kaster opp så mye som jeg gjør så legger lillemann på seg som han skal inni magen. Han er faktisk ganske så stor allerede og er estimert til å bli rundt 4300 gram til termin.

Ellers er det en uke til vi gifter oss og vi gleder oss veldig! Vi har bestilt brudepakke på Grand Hotel. Her kan dere se hva vi har å glede oss til:-)

Giftemål er et av livets høydepunkter og dagen alt må klaffe og være perfekt! Opplev bryllupsnatten i en av hotellets vakre suiter. Jordbær dyppet i sjokolade og champagne venter og dagen etter står dere opp til en romantisk bryllupsfrokost servert på rommet. Hvilken herlig start på ekteskapet!
Du sjekker inn og bor en natt i en av våre vakre juniorsuiter

*Sjokoladeglaserte jordbær, musserende vin og blomster venter ved ankomst
*Badekåper og tøfler er lagt frem på rommet
*Du våkner opp til en romantisk frokost servert på rommet
*Fri entré til Artesia SPA Grand Hotel med svømmebasseng
*Du får fri tilgang til trådløst internett
Nå orker jeg ikke å skrive mer i dag, men jeg slenger med noen bilder fra påskeferien vi hadde i Nissedal. ( som var superkoselig)

God helg alle sammen!!

fredag 8. mai 2009

Lillebror...Hei hei alle sammen. Long time no see! Jeg har vært opptatt på andre hold de siste tiden kan man si. Jeg har mer enn nok med oppkast og familieliv for tiden. Men tenkte at jeg skulle slenge ut noen bilder fra 3D ultralyden jeg var på i dag:-) Jeg er så stolt av den søte lille gutten min!

Blog Widget by LinkWithin