fredag 28. august 2009

Har vi fått et hjertebarn?


I dag var Adrian og jeg på seksukerskontroll på helsestasjonen. Inne hos legen på HS fortalte jeg at Adrian fremdeles var blå rundt munnen i tide og utide. Tilfeldigvis var han faktisk ganske blå rundt munnen akkurat da slik at hun fikk sett hva jeg snakket om. Jeg hadde vært hos fastlegen tidligere denne uken for min egen seksukerskontroll og fortalt henne det samme. Hun henviste oss til hjerteavdelingen på Ahus. Men legen i dag virket litt urolig da hun sjekket Adrian og lurte på om jeg hadde fått time enda. Nei, det hadde jeg ikke. Hun lyttet og lyttet og sjekket reflekser og andre funksjoner flere ganger, men slapp oss til slutt ut av kontoret sitt. Men da jeg kom hjem fra helsestasjonen ringte hun meg og fortalte at hun hadde ringt til Ahus og snakket med barnekardiologen der. Han kunne se på Adrian i morgen klokken 18:00. Det skal bli godt å få sjekket han en gang for alle! La oss bare inderlig håpe at han er frisk som en fisk!

På disse bildene kan dere se at han er blå rundt munnen:
Og noen koselige smilebilder på en fredagskveld!
Kryss fingrene for lille Adrian!!
Klem Silje

6 kommentarer:

 1. krysser fingre og sender dere mange varme tanker. Adrian er helt nydelig...

  Hilsen Lene.

  SvarSlett
 2. ååå kjenner jeg ble rørt da jeg leste bloggen din nå. Venter på oppdatering på hvordan det gikk. Varme tanker sendes.

  SvarSlett
 3. Vet hvordan det føles når man venter på avklaring... føler med dere! Vi krysser alt som krysses kan her på Stranda!!! Adrian er uansett en skikkelig skjønning! :o)

  SvarSlett
 4. har tenkt masse på dere i hele dag, og gråter når jeg leser bloggen din nå. Krysser fingrene for at verdens deiligste tjukkebolle er frisk som en fisk! Tankene våre er med dere! Stooor klem

  SvarSlett
 5. Tusen takk for omtanken da dere!! Jeg blir så glad når jeg leser kommentarene deres!

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg har en liten gutt med hjertefeil, så gjerne oppdater bloggen din om hvordan det går med gutten din - er spent og håper han er frisk!
  bare spør hvis du lurer på noe ang. babyer og hjertefeil :)

  SvarSlett

Hei!

♥ ♥ ♥ Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen til meg. Det setter jeg utrolig stor pris på ♥ ♥ ♥

Blog Widget by LinkWithin